top of page

Σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία στη Ρόδο



Είμαστε στη Ρόδο, μέσα στην καρδιά αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού, θεωρητικά στην καλύτερη περίοδο του χρόνου, όπου απολαμβάνουμε έστω μια σχετική ελευθερία, την αναζωογόνηση της αγοράς, και για κάποιους ίσως και την ανεμελιά των διακοπών. Η εσωτερική μας όμως πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με την ανάταση της εποχής. Το αντίθετο… ίσως αισθανόμαστε μεγάλο - μεταφορικά και κυριολεκτικά - ασήκωτο βάρος, στους ώμους, στην πλάτη, στο στομάχι, στα γόνατα… αλλά πάνω από όλα συναισθηματικό βάρος και απογοήτευση.

“Είμαι μονίμως θύμα, γίνομαι θυσία για όλους και πάντα εισπράττω αδιαφορία, αχαριστία και προδοσία.”

“Στην οικογένειά μου έχω προγόνους με βαρύ ιστορικό πόνου και κακοποίησης.”

“Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου για τα λάθη του παρελθόντος”


Αυτές είναι, ενδεικτικά, κάποιες φράσεις ανθρώπων που έρχονται για ενεργειακή θεραπεία, αναζητώντας μια διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι τους απασχολεί και δεν τους αφήνει να χαρούν τη ζωή τους. Μέσω της σαμάνικης ενεργειακής θεραπείας illumination μπορούμε να επέμβουμε στο επίπεδο της ενέργειας, μετουσιώνοντας τα καρμικά ή προγονικά εμπόδια και τη βαριά ενέργεια κάθε μορφής.


Είμαι η Μαρία Αριάδνη, δασκάλα γιόγκα και σαμανική θεραπεύτρια και, εκτός από την Αθήνα, τώρα και στη Ρόδο, προσφέρω την ευκαιρία να βιώσετε την αναζωογονητική δύναμη των συνεδριών σαμάνικης ενεργειακής θεραπευτικής από την παράδοση των ινδιάνων Q’ero του Περού, όπως αυτή μεταφέρθηκε στη Δύση από τον Alberto Villoldo Ph.D. καθηγητή ψυχολογίας και ιατρικής ανθρωπολογίας.


Μετά τη σαμάνικη θεραπεία βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα των συναισθημάτων και ελαφραίνει η αίσθηση του βάρους και της νοητικής θολούρας. Αποκτάτε διαύγεια, νοητική ηρεμία, και δυνατότητα επιλογής στο εδώ και τώρα της ζωής σας.


Θα λάβετε επίσης και κατάλληλη καθοδήγηση και ειδικές πρακτικές που κάνετε και μόνοι σας, ώστε να ενσωματώσετε έμπρακτα και μόνιμα τη νέα σας ενεργειακή κατάσταση, και να χαρείτε το καλοκαίρι σας πραγματικά!


Βιώστε τη σαμάνικη θεραπεία αυτό το καλοκαίρι και αφεθείτε στη δύναμη της Μητέρας Φύσης, ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε τη σύνδεσή σας με τη χαρά και την αγάπη μέσα σας! Θα χαρώ να είμαι δίπλα σας σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι. Καλέστε με τώρα στο 6937 340 090 Μαρία Αριάδνη, για τη δική σας προσωπική απελευθέρωση!





223 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page