top of page

Munay Ki

9 Tελετουργικές Μυήσεις

Η επόμενη εκπαίδευση θα προαγματοποιηθεί στην Αθήνα

από 29 έως 31 Μαρτίου 2024

στον χώρο The Healing Partners

(Παπαρρηγοπούλου 47, Αγία Παρασκευή)

Τις Μυήσεις μεταδίδει η Μαρία Αριάδνη, Shamanic healer και Wisdomkeeper

Ξεκίνησε το ταξίδι της στη σαμάνικη παράδοση από το 2013 με την ολοκληρώση του Σαμάνικου Θεραπευτικού Τροχού και πολλών προχωρημένων σαμάνικων σεμιναρίων με την Jane Rigby, πρώτη γενιάς μαθήτρια του Alberto Villoldo.

Τι είναι το Munay Ki

Είναι μία τριήμερη, εντατική εκπαίδευση στη μετάδοση των 9 Μεγάλων Τελετουργικών Μυήσεων των Άνδεων, για την εξέλιξή μας σε άτομα σοφίας και ευγενούς δύναμης.


Είναι ένα ταξίδι προσωπικής ενδυνάμωσης, θεραπείας και εν-θύμησης της αληθινής μας φύσης, σ’ ένα ταξίδι που μας επιτρέπει να περπατάμε με ομορφιά, ειρήνη και αφθονία πάνω στη Γη.


Το Munay Ki είναι μία εισαγωγή στον κόσμο των Σαμάνων, χωρίς να χρειαστεί να υιοθετήσουμε απαραίτητα την τέχνη τους. Αυτό το τριήμερο θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε με τα μάτια των σαμάνων, καθώς θα βιώσουμε και θα μάθουμε ορισμένες αρχαίες, διαχρονικές τεχνικές του πνευματικού αυτού μονοπατιού.

The Munay Ki is your invitation to dream an entire new world into being
-Alberto Villoldo

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εντατικής μας μαθητείας στο Munay Ki:

Αγάπη άνευ όρων !

Από την έλλειψη στην Χάρη

Είναι τόσα πολλά τα δώρα που λαμβάνει κανείς μέσα από την εμπειρία του Munay ki, που είναι δύσκολο να τα εξηγήσουμε με λόγια. “Munay” στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει «σ’αγαπώ, όπως είσαι».

Το Munay Ki σηματοδοτεί στ’ αλήθεια τη μεταμορφωτική και θαυματουργή δύναμη της Αγάπης.

Τα τελετουργικά δρώμενα του Munay Ki μας θεραπεύουν εις βάθος από τα τραύματα του παρελθόντος. Κι’ αυτό το μεγαλειώδες έργο είναι εφικτό μόνο από την Αγάπη στην καθαρή, αγνή υψηλή της μορφή.

Από την Αγάπη, που συντηρεί ως ύψιστη εκδήλωση διάνοιας τον ίδιο τον ιστό της ζωής.

Ονειρευτείτε τον Κόσμο μέσα από την Αγάπη!

Δηλώστε το Ενδιαφέρον σας Εδω

Τα 9 Μεγάλα Τελετουργικά 

Οι 4 Μυήσεις της Βάσης

Το τελετουργικό Hampe ή

η Μύηση των Θεραπευτών

Η ευλογία Hampe προέρχεται από τους ορεινούς λαούς Q'ero.

Σας συνδέει με μια γενεαλογία φωτεινών όντων από το παρελθόν, που έρχονται να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας μεταμόρφωση.

Ξυπνά τη θεραπευτική δύναμη στα χέρια σας, ώστε όποιος αγγίζετε να είναι ευλογημένος.

Υπάρχει τεράστια πνευματική βοήθεια διαθέσιμη και αυτά τα φωτεινά εργάζονται στον ύπνο μας ή όταν διαλογιζόμαστε για να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος ή και των προγόνων μας.

Η Μύηση των Ζωνών Προστασίας 

Πρόκειται για την ύφανση στο φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο πέντε ζωνών προστασίας. Λειτουργούν ως φίλτρα, τα οποία αποδομούν κάθε βαριά (αρνητική) ενέργεια που έρχεται προς το μέρος μας, σε ένα από τα πέντε στοιχεία (γη,νερό, φωτιά, αέρας, αιθέρας-σοφία).  Αυτές οι ενέργειες, στη συνέχεια, θρέφουν το φωτεινό ενεργειακό σώμα, αντί να το αποδυναμώνουν. Οι Ζώνες Δύναμης και Προστασίας μεταδόθηκαν από τον Juan Victor Nuñez del Prado, φίλο και συνάδελφο του Villoldo, του οποίου ο πατέρας ήταν ένας από αυτούς που ανακάλυψαν το έθνος των Q'ero.

Το Τελετουργικό Ayni Karpay ή 

η Μύηση της Αρμονίας  

Πρόκειται για την ενεργειακή μετάδοση των επτά Αρχέτυπων στα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) με τη μορφή σπόρων. Πρώτα θα λάβετε το Φίδι, τον Ιαγουάρο, το Κολιμπρί και τον Αετό. Στη συνέχεια λαμβάνετε τρεις αρχαγγέλους, τον Φύλακα του Κάτω Κόσμου (το ασυνείδητό μας), τον Φύλακα του Μεσαίου Κόσμου (τον κόσμο που ζούμε) και τον Προστάτη του Άνω Κόσμου (το υπερσυνείδητό μας).

Η Μύηση της Αρμονίας προέρχεται από την πεδιάδα Q'ero και τους ανθρώπους Huachipayre από την άκρη του Αμαζονίου.

Ο Villoldo το έμαθε από τον δον Αλεχάντρο Καχουάντσι, έναν διάσημο θεραπευτή.

Το Τελετουργικό Kawak ή

η Μύηση της Ενόρασης

Μια εξωτερική νευρολογική οδός φωτός, που συνδέει τον οπτικό φλοιό με το τρίτο μάτι και το τσάκρα της καρδιάς. Αυτό αφυπνίζει τον «Εσωτερικό Μάντη» και την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον αόρατο κόσμο με τα μάτια της καρδιάς.

Η ιεροτελεστία των Οραματιστών ασκείται μεταξύ των λαών της Βόρειας Ακτής του Περού (τους απόγονους των πολιτισμών Chimu και Moche) και από τους μάντεις και τους ιχνηλάτες του Αμαζονίου.

Οι 3 Μυήσεις της Γενεαλογίας

Το Τελετουργικό του Pampa Mesayok ή

η Μύηση των Φυλάκων της Ημέρας  

Η ιεροτελεστία των φυλάκων της ημέρας είναι γνωστή μεταξύ των Άνδεων Paqos ως Pampamesayok, αναφερόμενη στις πεδιάδες και τις κοιλάδες του «pampa» και στο mesa ή το βωμό. 

Οι Φύλακες της Ημέρας ήταν οι κύριοι των αρχαίων πέτρινων μνημείων που βρίσκονται σε ιερούς τόπους σε ολόκληρο τον κόσμο, από το Stonehenge μέχρι το Machu Picchu.

Οι φύλακες της Ημέρας μπορούν να επικαλούνται τη δύναμη αρχαίων λατρευτικών τόπων, για να φέρουν θεραπεία και ισορροπία, να καλούν τον ήλιο να ανατείλει, να θεραπεύουν με βότανα, λουλούδια και ιάματα και να φέρνουν τον άνθρωπο σε ισορροπία με τη γη.

Το πέμπτο τελετουργικό θεραπεύει την εσωτερική θηλυκή πλευρά και μας επαναφέρει σε επαφή με τη διαίσθηση. Απομακρύνει το φόβο και φέρνει ηρεμία και γαλήνη.

Το Τελετουργικό του Alto Mesayok ή

η Μύηση των Φυλάκων της Σοφίας

Αυτό το τελετουργικό σχετίζεται με τις χιονοσκέπαστες βουνοκορφές  και τους σοφούς Μύστες των Βουνών.

Αυτή η μύηση μας βοηθάει να θεραπεύσουμε την αρσενική μας πλευρά, να εργαζόμαστε «εκτός του Χρόνου», να κατανοήσουμε εις βάθος τις διδασκαλίες του μονοπατιού της ενεργειακής ιατρικής και να γευτούμε την αιωνιότητα της ύπαρξης.

Η μύηση των Φυλάκων της Σοφίας είναι γνωστή μεταξύ των Άνδεων Paqos ως μύηση των Altomesayok, που αναφέρεται στα ψηλά βουνά των Άνδεων.

Δόθηκε στον Villoldo από τον Don Manuel Quispe, μεγάλο Altomesayok των Q'ero.

Το Τελετουργικό του Kurak Akullek ή

η Μύηση των Φυλάκων της Γης

Η Τελετουργία των Φυλάκων της Γης είναι γνωστή μεταξύ των Σαμάνων των Ανδεων, τους Paqos, ως η ιεροτελεστία Kurak Akuyek, αναφερόμενη στον γέροντα που «μυρηκάζει» τη σοφία για να αναθρέψει τους νέους που ακολουθούν.

Αυτή η μύηση σας συνδέει με τους αρχαγγέλους που είναι οι φύλακες του γαλαξία μας, οι φροντιστές όλης της ζωής στη Γη.

Σας συνδέει με τα αστέρια και με τον Ήλιο, το τοπικό μας αστέρι.

Σας βοηθάει να μάθετε πώς να οραματίζεστε και να ονειρεύεστε τη δημιουργία και την εκδήλωση ενός νέου κόσμου συνειδητά.

Οι 2 Μυήσεις του Μέλλοντος

Το Τελετουργικό του Mosak Karpay  ή

η Μύηση των Φυλάκων των Άστρων

Η μύηση των Φυλάκων των Άστρων είναι γνωστή ως Mosoq Karpay, που σημαίνει η «νέα ιεροτελεστία» στη γλώσσα Qechua.

Αυτή η ιεροτελεστία ανακοινώνει και προετοιμάζει κάποιον για την «ώρα που θα έρθει».

Αυτή η ιεροτελεστία σας βοηθά να ξεπεράσετε τον καιρό της μεγάλης αλλαγής που ήδη λαμβάνει χώρα.

Το φυσικό σας σώμα αρχίζει να εξελίσσεται σε αυτό του homo luminous, η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται, το DNA σας ενημερώνεται και γίνεστε πιο ανθεκτικοί στις ασθένειες.

Η όγδοη μύηση σας επαναφέρει σε σωστή σχέση με το ευρύτερο σύμπαν, τον Ήλιο και τα αστέρια και δημιουργεί τις προυποθέσεις για να συνδεθείτε με το προσωπικο και συλλογικό ανώτερο Πεπρωμένο.

Το Τελετουργικό του Tai Tan Chi Ranti ή

η Μύηση του Δημιουργού

 Η μύηση αυτή είναι γνωστή ως ιεροτελεστία Taitanchis.

Η λέξη Taitanchis κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «Θεός». Αφυπνίζει το φως του Δημιουργού μέσα μας και εδραιώνει μία αίσθηση ευθύνης και φροντίδας για όλη τη Δημιουργία, από τον μικρότερο κόκκο άμμου μέχρι τη μεγαλύτερη συστάδα γαλαξιών στο σύμπαν.

Κάποτε αυτό γινόταν μόνο με απευθείας μετάδοση από το Πνεύμα.

Σήμερα, είναι πλέον δυνατή η μετάδοση από άτομο σε άτομο. Το ένατο τελετουργικό μας βοηθάει να κατανοούμε τη σημαντική μας συμβολή και θέση μέσα στο Σύμπαν.

Αφαιρεί όλες τις περιοριστικές πτυχές του εαυτού που μας κρατάνε πίσω και μας βοηθάει να αρχίσουμε να υπάρχουμε με έναν καινούργιο τρόπο.

Οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki μας βοηθούν να θεραπεύσουμε τα παλιά μας τραύματα, να απαλλαχθούμε από απ’ ό,τι δεν χρειαζόμαστε, (όπως είναι οι καρμικοί και γενετικοί προγραμματισμοί, ή οι πεποιθήσεις που κληρονομήσαμε), και σαν ένα μεγάλο χέρι που φτάνει από το μέλλον στο παρόν, μας τραβάει ανεπιστρεπτί προς τη βέλτιστη εκδοχή μας και το ύψιστο πεπρωμένο μας.


Κατεβάζοντας αυτές τις ενέργειες στο πεδίο μας, δημιουργούμε μια φωτεινή δομή που θα δημιουργήσει και θα κρατήσει ένα νέο όνειρο, έναν παράδεισο ειρήνης, αρμονίας και αγάπης για τον πλανήτη, την οποία μπορούμε να εκδηλώσουμε στη ζωή μας.

Η επόμενη εκπαίδευση θα προαγματοποιηθεί στην Αθήνα

από 29 έως 31 Μαρτίου 2024

στον χώρο The Healing Partners

(Παπαρρηγοπούλου 47, Αγία Παρασκευή)

343983346_1660897001093139_8580006810431592124_n.jpg

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε τις Μυήσεις του Munay Ki, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

bottom of page