top of page

Να σε Αγαπάς

Σε κάθε καινούργια αρχή, θυμήσου... Οι παλιοί στόχοι δεν δουλεύουν πια... Μείνε λίγο και δες τις επιλογές και τους στόχους σου ξανά, δες τους από το πρίσμα της Αγάπης και της Σοφίας …


Μην βάλεις στόχο να χάσεις κιλά… Βάλε στόχο να χάσεις τις εμμονές, τις ενοχές, τους φόβους!


Μην βάλεις στόχο να κάνεις botox & facelift … Βάλε στόχο να κοιμάσαι σαν πουλάκι γαλήνια και ήρεμη ότι αύριο και όσο ζεις θα σε φροντίσεις και θα σε αγαπήσεις με όλες σου τις ρυτίδες!


Μην βάλεις στόχο να χωρέσεις στο τζιν των φοιτητικών σου χρόνων… Βάλε στόχο να βρεις το ποια γυναίκα θέλεις να είσαι τώρα και να φοράς κάθε ρούχο με περηφάνια!


Μην βάλεις στόχο να πας γυμναστήριο για να γίνεις fit όπως τα μοντέλα στο Instagram … Βάλε στόχο να πας γυμναστήριο για να νιώσεις δυνατή! Βάλε στόχο να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου με όποιον τρόπο αγαπάς κι αυτό θα σου δώσει πίσω ευεξία και χαρά!


Μην βάλεις στόχο να γυρνάνε όλοι να σε κοιτάνε για το σώμα σου…

Βάλε στόχο να σε κοιτάνε και να σε θαυμάζουν γιατί λάμπεις από μέσα σου, γιατί λάμπει η ψυχή σου όπως κι αν είσαι!


Μην βάλεις στόχο να είσαι η πιο ενημερωμένη και αυστηρή μαμά του κόσμου που θα κάνει τα “καλύτερα και πιο επιτυχημένα” παιδιά… Βάλε στόχο να γεμίσεις υπέροχες τρυφερές και ευτυχισμένες αναμνήσεις τα παιδικά τους χρόνια, αυτή θα είναι η μόνη αληθινή κληρονομιά!


Μην βάλεις στόχο να αποδείξεις ότι αξίζεις σε κανέναν… Βάλε στόχο σου να βρεις την αξία σου σε κάθε στιγμή!


Μην βάλεις στόχο να είσαι τέλεια... Βάλε στόχο να είσαι ΕΣΥ!


Βάλε στόχο να αγαπήσεις τον εαυτό σου όχι υπό όρους και υπό συνθήκες όπως θέλεις να σε αγαπάνε οι άλλοι άνευ όρων , γι΄αυτό που είσαι…

Έτσι να σε αγαπάς… Να σε αγαπήσεις αληθινά, ερωτικά, γνήσια και ταπεινά


Να σε αγαπήσεις μοναδικά με το δικό σου τρόπο


Εγώ πάντως σε ΑΓΑΠΩ Εσύ;


Maria Ariadne Vedanta


15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page