Μαρία Αριάδνη Vedanta

Δασκάλα Hatha Yoga και Ενεργειακή Θεραπεύτρια,

Μεταμορφωτική Καθοδήγηση (Spiritual & Transformational Coaching)

 

​Η πορεία μου στη ζωή ξεκίνησε με πανεπιστημιακές σπουδές και καριέρα στον τραπεζικό κλάδο. Η ανατροφή δύο υπέροχων αγοριών και τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν ακροβατώντας μεταξύ καριέρας, οικογένειας και προσωπικής ζωής, ήταν η αφορμή να ξεκινήσω το προσωπικό ταξίδι εναρμόνισης με τη Σοφία, την Αγάπη και τη Χαρά εντός μου. 

 

Όλα όσα βίωσα στην εξέλιξη μου από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιώ για την καθοδήγηση και υποστήριξη όσων επιθυμούν τη μεταμόρφωση της πραγματικότητάς τους και την αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα. 

Εκπαιδεύσεις στη Yoga και τις Σαμάνικες θεραπείες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Επαγγελματική εμπειρία

Πέρα από την 20ετή εμπειρία μου στον τραπεζικό κλάδο και την ανατροφή των ενήλικων πλέον παιδιών μου, ήδη από το 2017 έως σήμερα…

 

Διδάσκω Hatha Yoga και Restorative Yoga και Yoga Nidra σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τα εκπληκτικά εργαλεία που προσφέρει η μακραίωνη αυτή «τέχνη του ευ ζην», για την ανάπτυξη και την εναρμόνιση του σώματος, ενέργειας, νου και συναισθήματος. 

 

Παρέχω σαμάνικες ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές και τελετές, τις οποίες εφαρμόζω σε ατομικές θεραπείες. Ασκούμαι σε βαθιές σαμάνικες καθαρτικές και διαλογιστικές πρακτικές.

 

Αναλαμβάνω την καθοδήγηση και θεραπεία σε προσωπικό επίπεδο με ατομικές συνεδρίες σε σχέση μαθητή-θεραπευόμενου, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ανθρώπου, ώστε να βοηθήσω να πραγματοποιήσει τις επιθυμητές αλλαγές στα συναισθήματα, στις σκέψεις, στον τρόπο αντίληψης και ζωής. 

 

Μέχρι σήμερα έχω ευλογηθεί με υπέροχους μαθητές-φίλους και συνοδοιπόρους στο μονοπάτι της προσωπικής βελτίωσης. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω εργαλεία και προσεγγίσεις και ζώντας μία αρμονική συντροφική σχέση με το Δημήτρη μοιραζόμαστε πλέον το ίδιο όνειρο και σκοπό ζωής, το οποίο στηρίζουμε από κοινού συμπληρωματικά ο καθένας μας με τον τρόπο και την προσωπική του σφραγίδα.

 

Μαρία Αριάδνη Vedanta .jpg

Δημήτρης Prem Sangeet

Σύμβουλος Feng Shui, Δημιουργός Χειροποίητων Κοσμημάτων
 

Ως γνήσιος Τοξότης δηλώνω αιώνιος αναζητητής της αλήθειας, φιλόσοφος και ναυτικός με ψυχή ποιητή και μυαλό μηχανικού! 

Αρχικά η αγάπη για τη θάλασσα, τα ταξίδια αλλά και την τεχνολογία με κατεύθυνε προς μία σταδιοδρομία μηχανικού στο Ναυτικό.

 

Η επαφή με το θαύμα της Φύσης και τη Γη ήταν και είναι για μένα τρόπος ζωής και έτσι συνεχίζοντας τις περιπέτειες και τις αναζητήσεις ασχολήθηκα σοβαρά με τις καταδύσεις και τη σπηλαιολογία.

 

Η ανάγκη μου για δημιουργική έκφραση και η αγάπη μου για το προσωπικό χειροποίητο κόσμημα με ώθησε να μάθω να φτιάχνω τα δικά μου κοσμήματα. Είναι ένα μεράκι που χαίρομαι να το μοιράζομαι με τον κόσμο. Κοσμήματα και εγώ εξελισσόμαστε μαζί, αλλά η ίδια η διαδικασία κατασκευής τους, παραμένει για μένα μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, που με βάζει στην αιώνια ροή της Δημιουργίας.

 

Σχεδόν δέκα χρόνια τώρα ασκούμαι στη yoga, μελετώ αρχαία και σύγχρονη φιλοσοφία και πνευματικότητα. Γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά.

Με τη μέθοδο Ψυχοδυναμικής Καταφατικής Προσέγγισης μελέτησα θεωρητικά και βιωματικά τις ποιότητες των ενεργειακών κέντρων-τσάκρας καθώς και έννοιες νευροθεολογίας και βοτανοθεραπείας. 

Η πνευματική αναζήτηση και η αυτοβελτίωση για μένα περνάνε και μέσα από τη μουσική, η οποία είναι ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Παίζω γιουκαλίλι και μπάσο και είμαι ιδρυτικό μέλος της σαμάνικης μπάντας Ιεροφάντες με την οποία διοργανώνουμε βραδιές τραγουδιών με ελληνικούς στίχους και πνευματική θεματολογία. Οι υπέροχες μελωδίες και τα λόγια τους κινητοποιούν το συναίσθημα και το ενεργειακό κέντρο της Καρδιάς με τον τρόπο που μόνο η μουσική με πηγαία εμπνευσμένο στίχο μπορεί να ενεργοποιήσει.

Η αυστηρή πειθαρχία και ο δομημένος τρόπος με τον οποίο η Άπω Ανατολή πλαισιώνει την διαισθητική και ενεργειακή φύση της πραγματικότητας με έκαναν να εκτιμήσω το σύστημα του Feng Shui και τις πρακτικές του εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.

Εκπαιδεύτηκα στο International Feng Shui School, όπου και πήρα με εξαιρετική διάκριση την πιστοποίηση του συμβούλου Feng Shui, ασκώντας το πλεόν επαγγελματικά.

 

Η εξέλιξη συνεχίζεται με νέες μεθόδους και εργαλεία αυτοβελτίωσης και θεραπείας. Έχω λάβει τη βασική εκπαίδευση για το πρωτοποριακό σύστημα Hangab (χαλάρωση για την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη μέσω της αντεστραμμένης θέσης) και η οποία σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί και να παρέχουμε πρώτοι στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα μοιράζομαι πλέον με την Αριάδνη, ζούμε μαζί και δημιουργούμε μαζί το όνειρό μας για έναν κόσμο αρμονίας, αυτεπίγνωσης και αγάπης . 

IMG_20200802_105830_edited_edited_edited

Ευοί Ευάν!

Ευφραίνεσθε!

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Το κάλλος επί Γης

Το κάλλος επί Γης

Κάστρο ναός Ρόδου

Κάστρο ναός Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Μαζί

Μαζί

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Εξορμήσεις

Εξορμήσεις

OM beauty

OM beauty

Δημήτρης Prem Sangeet

Δημήτρης Prem Sangeet

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

Buddha Mala

Buddha Mala

Είπαν για μας