Μαρία Αριάδνη Vedanta

Μαρία Αριάδνη Vedanta,
Δασκάλα Hatha Yoga και Ενεργειακή Θεραπεύτρια,

Μεταμορφωτική Καθοδήγηση (Spiritual & Transformational Coaching)

Η πορεία μου στη ζωή ξεκίνησε με πανεπιστημιακές σπουδές και καριέρα στον τραπεζικό κλάδο. Η ανατροφή δύο υπέροχων αγοριών και τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν ακροβατώντας μεταξύ καριέρας, οικογένειας και προσωπικής ζωής, ήταν η αφορμή να ξεκινήσω το προσωπικό ταξίδι εναρμόνισης με τη Σοφία, την Αγάπη και τη Χαρά εντός μου. 

Όλα όσα βίωσα στην εξέλιξη μου από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιώ για την καθοδήγηση και υποστήριξη όσων επιθυμούν τη μεταμόρφωση της πραγματικότητάς τους και την αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα. 

Εκπαιδεύσεις 

Η εκπαίδευσή μου στη yoga έγινε στο Nada Yoga Place υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Ευαγγελίδη / Mahatman  E-RYT 500, C-IAYT : Yoga Teacher Training, Level 200, Advanced Holistic Healing Yoga Training 300hrs (Therapeutically oriented), Modulle I: Restorative Yoga and Neurodynamics 120 h, Modulle II : The holistic healing aspects of Yoga 120h, Module III : Clinical Yoga 60 h.

Επίσης έχω λάβει εκπαιδεύσεις σε Mindfulness Meditation, χρήση των δονήσεων των μάντρα (Mantra & Nada Yoga (20h) / Mantra Yoga for Healing Training 25h), και στη Yoga Nidra (Garuda – Traditional Yoga Nidra 20h και Therapeutic Yoga Nidra Training 40h).

Μυήθηκα στη σαμανική ενεργειακή θεραπευτική παράδοση των ινδιάνων Q’ero του Περού, με τη Σαμάνα Jane Rigby, Φύλακα της Γης, δασκάλα και μαθήτρια του Alberto Villoldo. Έχω ολοκληρώσει το Θεραπευτικό Τροχό καθώς και  επιμέρους εξειδικευμένα ή και προχωρημένα σεμινάρια.

Με τη μέθοδο Ψυχοδυναμικής Καταφατικής Προσέγγισης μελέτησα θεωρητικά και βιωματικά τις ποιότητες των ενεργειακών κέντρων-τσάκρας καθώς και έννοιες νευροθεολογίας και ιερής βοτανολογίας. Παράλληλα έχω εντρυφήσει και σε πρακτικές των σαμάνων της ζούγκλας του Αμαζονίου και στις τελετές κάθαρσης και θεραπείας που εφαρμόζονται στην παράδοσή τους.

Μελέτησα και ασχολήθηκα πολύ με το θέμα της προετοιμασίας των ανθρώπων για το θάνατο σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και έχω υποστηρίξει εθελοντικά ανθρώπους στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. 

Άλλες εκπαιδεύσεις μου περιλαμβάνουν τη μέθοδο Expansion, τη μέθοδο Silva, ηχοθεραπεία με Θιβετιανά μπολ και πλείστα άλλα σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Έχω συμμετάσχει σε δεκαήμερο βουδιστικό διαλογισμό Vipassana και σε εντατικές πρακτικές Kriya Yoga. Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στο Thai massage, στην ολιστική μάλαξη με έλαια και στη βασική εκπαίδευση για τη μέθοδο Hangab (χαλάρωση για την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη μέσω της αντεστραμμένης θέσης).

Από το 2017 έως σήμερα…

Διδάσκω Hatha Yoga και Restorative Yoga και Yoga Nidra χρησιμοποιώντας τα εκπληκτικά εργαλεία που προσφέρει η μακραίωνη αυτή «τέχνη του ευ ζην», για την ανάπτυξη και την εναρμόνιση του σώματος, ενέργειας, νου και συναισθήματος. 

Παρέχω σαμάνικες τεχνικές ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζω σε ατομικές θεραπείες. Η βασική θεραπεία illumination επιφέρει συγκλονιστικές και άμεσες αλλαγές σε βαθύ ενεργειακό επίπεδο και επιταχύνει τη διαδικασία της ψυχοθεραπευτικής εξέλιξης. Ενδεικτικά παρέχω επίσης υπηρεσίες ενεργειακού καθαρισμού χώρων, τελετουργικά σημαντικών στιγμών ζωής, ερμηνείας ονείρων, σαμανικών ταξιδιών, μετουσίωση ενεργειακών, προγονικών ή καρμικών δεσμών. 

Μαθαίνω ή καλύτερα υπενθυμίζω στους ανθρώπους πώς να συνδέονται έμπρακτα με τη Φύση και τον Κόσμο. Η επανασύνδεσή μας αυτή και η κατάρριψη του εφιάλτη του διαχωρισμού και της απόρριψης είναι μέρος της ατομικής και συλλογικής θεραπείας μας. 

Αναλαμβάνω την καθοδήγηση και θεραπεία σε προσωπικό επίπεδο με ατομικές συνεδρίες σε σχέση μαθητή-θεραπευόμενου, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ανθρώπου, ώστε να βοηθήσω να πραγματοποιήσει τις επιθυμητές αλλαγές στα συναισθήματα, στις σκέψεις, στον τρόπο αντίληψης και ζωής. 

Διοργανώνω μικρές ομάδες και σεμινάρια ενδυνάμωσης, υλοποίησης και αυτογνωσίας γυναικών. Πιστεύω ότι η αποκατάσταση της αρμονίας, μέσα μας και έξω μας, μπορεί να γίνει βοηθώντας τις γυναίκες να έρθουν σε αρμονία με τη θηλυκή τους φύση και τις αρχετυπικές θηλυκές ποιότητες το Ιερό Θήλυ, τη Shakti, τη Γαία.

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω εργαλεία και προσεγγίσεις και ζώντας μία αρμονική συντροφική σχέση με το Δημήτρη μοιραζόμαστε πλέον το ίδιο όνειρο και σκοπό ζωής, το οποίο στηρίζουμε από κοινού συμπληρωματικά ο καθένας μας με τον τρόπο και την προσωπική του σφραγίδα.

 

Δημήτρης Prem Sangeet

Σύμβουλος Feng Shui, Δημιουργός Χειροποίητων Κοσμημάτων
 

Ως γνήσιος Τοξότης δηλώνω αιώνιος αναζητητής της αλήθειας, φιλόσοφος και ναυτικός με ψυχή ποιητή και μυαλό μηχανικού! 

Αρχικά η αγάπη για τη θάλασσα, τα ταξίδια αλλά και την τεχνολογία με κατεύθυνε προς μία σταδιοδρομία μηχανικού στο Ναυτικό.

 

Η επαφή με το θαύμα της Φύσης και τη Γη ήταν και είναι για μένα τρόπος ζωής και έτσι συνεχίζοντας τις περιπέτειες και τις αναζητήσεις ασχολήθηκα σοβαρά με τις καταδύσεις και τη σπηλαιολογία.

 

Η ανάγκη μου για δημιουργική έκφραση και η αγάπη μου για το προσωπικό χειροποίητο κόσμημα με ώθησε να μάθω να φτιάχνω τα δικά μου κοσμήματα. Είναι ένα μεράκι που χαίρομαι να το μοιράζομαι με τον κόσμο. Κοσμήματα και εγώ εξελισσόμαστε μαζί, αλλά η ίδια η διαδικασία κατασκευής τους, παραμένει για μένα μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, που με βάζει στην αιώνια ροή της Δημιουργίας.

 

Σχεδόν δέκα χρόνια τώρα ασκούμαι στη yoga, μελετώ αρχαία και σύγχρονη φιλοσοφία και πνευματικότητα. Γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά.

Με τη μέθοδο Ψυχοδυναμικής Καταφατικής Προσέγγισης μελέτησα θεωρητικά και βιωματικά τις ποιότητες των ενεργειακών κέντρων-τσάκρας καθώς και έννοιες νευροθεολογίας και βοτανοθεραπείας. 

Η πνευματική αναζήτηση και η αυτοβελτίωση για μένα περνάνε και μέσα από τη μουσική, η οποία είναι ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Παίζω γιουκαλίλι και μπάσο και είμαι ιδρυτικό μέλος της σαμάνικης μπάντας Ιεροφάντες με την οποία διοργανώνουμε βραδιές τραγουδιών με ελληνικούς στίχους και πνευματική θεματολογία. Οι υπέροχες μελωδίες και τα λόγια τους κινητοποιούν το συναίσθημα και το ενεργειακό κέντρο της Καρδιάς με τον τρόπο που μόνο η μουσική με Πηγαία εμπνευσμένο στίχο μπορεί να ενεργοποιήσει.

Η αυστηρή πειθαρχία και ο δομημένος τρόπος με τον οποίο η Άπω Ανατολή πλαισιώνει την διαισθητική και ενεργειακή φύση της πραγματικότητας με έκαναν να εκτιμήσω το σύστημα του Feng Shui και τις πρακτικές του εφαρμογές στην καθημερινή ζωή. Εκπαιδεύτηκα και λειτουργώ επαγγελματικά πλέον ως Σύμβουλος Feng Shui. 

 

Η εξέλιξη συνεχίζεται με νέες μεθόδους και εργαλεία αυτοβελτίωσης και θεραπείας. Έχω λάβει τη βασική εκπαίδευση για το πρωτοποριακό σύστημα Hangab (χαλάρωση για την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη μέσω της αντεστραμμένης θέσης) και η οποία σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί και να παρέχουμε πρώτοι στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα μοιράζομαι πλέον με την Αριάδνη, ζούμε μαζί και δημιουργούμε μαζί το όνειρό μας για έναν κόσμο αρμονίας, αυτεπίγνωσης και αγάπης . 

Ευοί Ευάν!

Ευφραίνεσθε!

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Το κάλλος επί Γης

Το κάλλος επί Γης

Κάστρο ναός Ρόδου

Κάστρο ναός Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Μαζί

Μαζί

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Εξορμήσεις

Εξορμήσεις

OM beauty

OM beauty

Δημήτρης Prem Sangeet

Δημήτρης Prem Sangeet

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

Buddha Mala

Buddha Mala

Είπαν για μας

  • Facebook
  • Instagram

Yoga | Feng Shui | Healing & Coaching | Κοσμήματα |Greece